• تاریخ خبر : جمعه ۰۲ تیر ۱۳۹۶
  • ساعت ۱۴:۳۰

چگونه ویزای مالزی بگیریم


مالزی کشوری مسلمان نشین در جنوب شرقی آسیاست. این کشور به دلیل طبیعت بکر، آب و هوای استوایی، سواحل زیبا و تفریحات دریایی و ساحلی اش، طرفداران زیادی از سرتاسر دنیا دارد. نخستین قدم برای سفر به این کشور، داشتن روادید این کشور است.

آناهید نیوز- روادید مالزی انواع مختلفی مثل ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای ترانزیت و ویزای کاری و تجارت دارد که اخذ هر کدام از آنها بستگی به این دارد که برای چه چیزی می خواهید به آن سفر کنید. ما در این جا می خواهیم به شما شرایط اخذ ویزای توریستی را توضیح دهیم.

 

 

مالزی2

 

در صورتی که بخواهید به قصد گردش و تفریح به مالزی سفر کنید، نیاز به ویزای توریستی آن دارید. قبلا مدت ویزای تریستی برای ایرانیان، ۳ ماه بود که حالا شرایط تعییر کرده است و مدت آن به ۲ هفته تغییر پیدا کرده است، این تغییر از سال ۲۰۱۳ اعمال شده است. برای اخذ ویزای توریستی مالزی نیازی نیست به سفارت بروید و زمانی که به فرودگاه مالزی وارد شوید، مهری در پاسپورت تان زده می شود که این مهر همان اجازه ی ورود به مالزی است.
برای گرفتن ویزای مالزی باید بلیط رفت و برگشت را داشته باشید
گذرنامه ای که حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد، همراهتان باشد
از آنجاییکه ویزای مستقلی به شما داده نمی شود و در واقع مهر درون پاسپورت به منزله ی ورود به مالزی است، نیازی به عکس نیست.
مدت این ویزا توریستی ۱۴ روز است اما در صورتیکه بخواهید بیشتر از ۱۴ روز در مالزی بمانید، باید مدارک زیر را تحویل سافرت بدهید:
اصل گذرنامه
۲ قطعه عکس ۴*۳
حساب بانکی با بیشتر از ۸ میلیون در آن و ارائه ی پیرینتی از این حساب به سفارت
رزرو بلیط و هتل


برای ارسال نظرات از فرم پایین صفحه استفاده کنید.
" باسپاس از اظهار نظر شما دیدگاه و نظرات ارسالی پس ازتایید در وب سایت آناهیدنیوز قرارخواهد گرفت. پیام های غیرمرتبط و یا مطالبی که در آن شئونات اخلاقی رعایت نشده باشد، منتشرنمی شود."